Ons aanbod

Wij Van Dijk Climate Solutions kunnen alle merken leveren. Wel hebben we een specifieke voorkeur naar een bepaald merk. 
Tuurlijk kijken we naar de voorkeur van de klant, dit blijft voor ons het belangrijkste. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Dan kunnen we dit altijd overleggen.

Actueel aanbod

losse verkoop is mogelijk, hiervoor graag contact opnemen.

Ons verdere aanbod

Daikin behoort tot de beste airco merken en staat bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De airco's zijn multifunctioneel, waardoor u het toestel het hele jaar kunt gebruiken. Bovendien hebben ze een hoog energielabel en een laag energiegebruik bij koelen én verwarmen.

Panasonic Airco: een betrouwbare keuze voor comfort. Wanneer de temperaturen stijgen, is een betrouwbare airconditioning geen luxe, maar een noodzaak. De Panasonic airco systemen bieden niet alleen verkoeling, maar ook verwarming in de winter en luchtzuivering het hele jaar door.

Mitsubishi Electric is een wereldleider op het gebied van airconditionings-systemen voor residentieel, commercieel en industrieel gebruik. Elk product is een staaltje vakmanschap, dat jarenlang rustig zijn werk doet, weinig energie verbruikt en minimale gevolgen voor het milieu heeft.

Een van de belangrijkste kenmerken van Kaysun Airconditioning systemen is hun energie-efficiëntie. Kaysun streeft ernaar om producten te produceren die niet alleen effectief zijn in het koelen of verwarmen van binnenruimtes, maar ook een minimaal energieverbruik hebben.